Lessen

Tarieven Rijles

 • Rijles (60 minuten)
 • Praktijk examen
 • Herexamen
 • T.T.T.
 • B.N.O.R-examen
 • Faalangstexamen
 • 50,-
 • 255,-
 • 255,-
 • 220,-
 • 265,-
 • 300,-
Pakketten
Pakket A

20 Praktijklessen

1 Praktijkexamen

€ 1250,-
Pakket B

25 Praktijklessen

1 Praktijkexamen

€ 1550,-
Pakket C

30 Praktijklessen

1 Praktijkexamen

€1750,-
2toDrive
Vanaf het moment dat je 16,5 bent mag je beginnen met lessen en vanaf 17 mag je praktijkexamen doen.
nadat je het rijbewijs hebt gehaald moet je nog wel tot je 18e op pad met een coach
Wil je iemand aanmelden als coach (begeleider) of wil je de begeleiderspas aanvragen volg dan deze link

Ben je een beginnende kandidaat, dan heb je ongeveer 30 tot 35 uur rijlessen nodig. En bij gevorderde kandidaat is de aantal autorijlessen minder omdat je al ervaring hebt.


Tijdens je autorijles kom je veel verkeerssituatie tegen in het verkeer zoals kruispunten, voorrangswegen, verkeersborden enz...


Om zo goed mogelijk in kennis te zijn van het verkeer worden er ook theorielessen gegeven door onze rijschool in Doetinchem mits jij al in bezit bent van een geldig theorie dan is dat voor jou niet nodig!


Tevens zijn wij bekend met onze vakkundige kwaliteit in Doetinchem!

Onze lesauto is uitermate geschikt om in korte tijd, die auto eigen te maken.

Laat u uw verrassen hoe makkelijk het gaat om uw rijbewijs te halen! Wij zijn van onze kwaliteit en deskundigheid bewust en wij garanderen succes met veel plezier....

Tamer is beste rijinstructeur wat voor fout je maakt zegt die meteen tegen jou. Als jullie goed en beste rijinstructeur zoeken bel naar Rijschool Bilici.
Awnat1 Kurdo34
Awnat1 Kurdo34
2023-05-02
Hele fijne Rijinstructeur. Heeft alle vertrouwen in je en weet je altijd op je gemak te stellen. Is altijd eerlijk en direct. Als het een keer niet helemaal goed gaat heeft hij daar ook begrip voor. Heel fijn dat dat ik met de hulp van Tamer mijn rijbewijs heb kunnen halen. Zeker een aanrader!!
Dionne van Hoof
Dionne van Hoof
2023-04-24
Tamer is een vriendelijke rij instructeur. Hij bleef rustig als ik een fout maakte en gaf me zelfvertrouwen. Ik zou hem iedereen willen aanraden. Dankzij hem ben ik in 1x geslaagd.
Younes Kh
Younes Kh
2023-04-19
In het verleden heb ik bij andere rijscholen geprobeerd mijn rijbewijs te halen en die hebben mij slechte rijervaringen gegeven. Rijschool Bilici heeft mij heel goed geholpen. Hij is vriendelijk, duidelijk en legt alles graag uit. Ook als het een keer niet heel goed gaat blijft hij rustig. Tijdens het lessen ben je een team en hij zit naast je in de auto om je te helpen, dus fouten maken is niet erg. Na bijna 3 jaar geen rijles meer te hebben, ben ik alsnog binnen 6 maanden geslaagd. Allemaal door de fijne rijlessen van Tamer. Ik raad deze rijschool zeker aan.
Twenbola holland
Twenbola holland
2023-04-19
Een zeer goede rijschool. De eerste lessen leken meer op het leren van de verkeersregels door te rijden. De volgende lessen waren alsof ik mijn fouten identificeerde en eraan werkte. We hebben geduldig hard gewerkt aan de fouten die ik heb gemaakt. Eindelijk hebben we mijn tekortkomingen aangevuld door testproeven te doen. Het verschil met RijschoolBilici is dat je snel naar de bron van het probleem gaat en daar constant overheen gaat, zodat je snel tot een conclusie komt. Ik wil de Rijschool Bilici bedanken voor het geduldig helpen, ook al herhaal ik vaak dezelfde fouten.
Yusuf Cetin
Yusuf Cetin
2023-04-17
Het is heel goed als je met hem rijdt je krijgt goed gevoel, hij maakt je fout duidelijk en legt goed uit. Fijne rijschool en vrolijk....
shiro Shiko
shiro Shiko
2023-04-14
Vandaag in 1x geslaagd bij rijschool Bilici. In totaal ben ik 7 maanden bezig geweest met het hele traject, van proefles tot slagen. Tamer geeft veel vertrouwen en zorgt voor goede begeleiding in de lessen. Ook zal hij wanneer iets niet goed gaat niet blijven hangen op de oefening. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto. Tamer zorgt dat vanaf het begin vanaf het rijles traject, de examenroutes goed worden geoefend. Dit zodat je niet voor grote verrassingen komt te staan tijdens het uiteindelijke examen. Je voelt je hierdoor goed voorbereid en kan vol vertrouwen het examen ingaan. Al met al ben ik heel tevreden en zal ik deze rijschool zeker aanbevelen!
Sanne Schutte
Sanne Schutte
2023-03-31
Als je voor deze cursus kiest, is het mogelijk om snel te leren zonder je te vervelen met de lessen. Het was een goede keuze voor mij.
MİNA DURMUŞ
MİNA DURMUŞ
2023-03-30
Ik vond het super chill om met hem te werken. Hij legde dingen goed uit en de les auto rijd heel fijn. Hij is flexibele met tijden en betalingen.
Majid Abdirashid
Majid Abdirashid
2023-03-23
Leer professioneel autorijden, met constante activiteit en duidelijke instructies. Naast respect, positieve aanmoediging en geduld
Hellen Hasan
Hellen Hasan
2023-03-21